Flikflak november 2014

november 11th, 2014 door tim in nieuwsbrief

Beste leden, beste ouders,

De eerste maanden van het nieuwe turnseizoen zijn weer razend druk geweest.
We hadden het mosselfeest, de Start- en Kaderdagen, een buitenlandse wedstrijd voor de tumblingploeg (Griekenland – Thessaloniki) en een sportweek met Oekraïense trainers voor de acro- en tumblingploeg. Ondertussen gaan de trainingen op hoog tempo door in afwachting van de komende wedstrijden.

Enkele leden van de RG-ploegen vertrekken trouwens deze week nog voor een competitie in Pécs (Hongarije). Onze jaarlijkse turnshow zal doorgaan op zaterdag 14 en zondag 15 maart 2015 in het sportcomplex Den Dijk. Zet deze data alvast in je agenda! Over de details zal je later geïnformeerd worden.

Graag willen we iedereen bedanken die langs is geweest op onze mosseldagen. Jullie waren weer met velen. Ook de medewerkers voor en achter de schermen mogen we niet vergeten, want zonder jullie zouden er geen lekkere mosselen zijn! Allen van harte bedankt.
Proficiat ook aan de winnares van ons gymspel tijdens het mosselfeest, Roza Schoovaerts uit Boortmeerbeek. Zij wist het gewicht het best te benaderen en won de mand.

Nog veel leesplezier,

Ruud Timmermans Voorzitter Gym Haacht vzw