5e Sparta Dordt Cup

november 29th, 2015 door admin in Uncategorized

Zaterdag 28 november trokken enkele gymnasten van de RG-ploeg van Gym Haacht naar Nederland om deel te nemen aan de 5e Sparta Dordrecht Cup. In de categorie Mini’s C (tot 8 jaar) mocht Naomi Van Eyken de zilveren medaille in ontvangst nemen en zet zo haar mooie resultaten van vorige wedstrijden verder. In dezelfde categorie werd Lulu Abied beloond met  de bronzen medaille. Tot slot stonden in deze categorie Lotte Van Noten en Benthe Timmermans met een ex aequo op een mooie 6e plaats.

Bij de ‘Girls C’ (9-10 jaar) kwam Kaat Van Noten in actie. Zij behaalde de 6e plaats met een uitstekende oefening zonder tuig en een splinternieuwe hoepeloefening.

In de namiddag was het de beurt aan onze ‘Juniors C’ (13 tot 15 jaar). Penélope Arias Gil behaalde hier een schitterende gouden medaille. Daarnaast won Penélope ook de ‘Sparta Cup’ omdat ze (als junior!) de hoogste score behaalde van alle deelnemers in het C-niveau. Aan haar rechterzijde stond op een dikverdiende 2e plaats, Sare Hoste.

Tot slot kwamen ook Ruth De Ridder, Annelies Haerens en Rani Boon in de categorie ‘Hopes C’ (11-12 jaar) aan het werk. Zij maakten er een Haachts onderonsje van met een gouden medaille voor Rani Boon, zilver voor Ruth De Ridder en brons voor Annelies Haerens.

Jullie mogen trots zijn op jullie prestaties meisjes! Allemaal prachtige resultaten en zeer tevreden trainsters! Doe zo verder!

Vlnr 1ste rij: Naomi Van Eyken, Benthe Timmermans en Lotte Van Noten
Vlnr 2de rij: Lulu Abied en Kaat Van Noten
Vlnr 3de rij: Ruth De Ridder, Annelies Haerens en Rani Boon
Vlnr 4de rij: Penélope Arias Gil en Sare Hoste