PV Gent

maart 14th, 2016 door admin in Uncategorized

Onze jongere wedstrijdgymnasten trokken voor hun tweede provinciale voorronde naar Gent onder leiding van Nadine Cleynhens, Christine Oppdijk en Lena Swillens. De meisjes brachten zowel hun individuele oefeningen als hun groepsoefeningen. In de individuele competitie bij het I-niveau in de categorie I2 8 jaar behaalden Naomi Van Eyken en Lotte Van Noten allebei een gouden brevet. Benthe Timmermans mocht bij de I2 9 jaar een bronzen brevet in ontvangst nemen.

In het C-niveau bij de C 10 jaar turnden Kaat Van Noten, Chelsea Staes en Sky Vandenhoeck. Ze werden respectievelijk 4de, 6de en 7de. In de categorie C 11 jaar behaalde Julie Timmermans een knappe eerste plaats en Evelyne Eggers behaalde een mooie 3de plaats. Ruth De Ridder en Querelle Vandenhoeck stonden in de categorie C 12 jaar en brachten beide zeer mooie oefeningen. Ruth mocht een bronzen medaille in ontvangst nemen en Querelle werd 6de. Tot slot turnden Rani Boon en Annelies Haerens in de categorie C 13 jaar waar ze een 1ste en 2de plaats behaalden.

6 meisjes namen ook deel aan de groepscompetitie. Chelsea Staes, Kaat Van Noten en Sky Vandenhoeck brachten een mooie groepsoefening en werden knap 2de. In dezelfde categorie werden Benthe Timmerans, Lotte Van Noten en Naomi Van Eyken 3de.