Nieuwsbrief mei 2016

mei 14th, 2016 door admin in nieuwsbrief

Beste gymnasten,

We hebben alweer een drukke periode achter de rug en naderen binnen twee maanden een welverdiende vakantie. Onder meer onze turnshow was één van de activiteiten die we achter de kiezen
hebben en het was weer een denderend succes. Alle gymnasten hebben het beste van hun kunnen laten zien. Ze hebben kunnen stralen voor een massaal toegestroomd publiek en dat doet hen veel plezier. Ook onze wedstrijdploegen draaien op volle toeren en hebben reeds de nodige gouden, zilveren en bronzen medailles veroverd. Proficiat voor deze mooie resultaten. Zij zullen trouwens binnenkort gehuldigd worden op het Sport- en Cultuurgala dat doorgaat in het sportcomplex Den Dijk op vrijdagavond 27 mei 2016.

Ondertussen weten we dat onze gymnaste Rune Hermans naar de Olympische Spelen in Rio mag gaan. Zij kon zich samen met het meisjesteam toestelturnen plaatsen door een schitterende 3de plaats te behalen op het testevent in Rio dat doorging op 17 april. Dit is Belgische en Haachtse geschiedenis die hier geschreven wordt. Proficiat Rune!

Nog veel leesplezier,

Ruud Timmermans
Voorzitter Gym Haacht vzw