RG-Gym Haacht op verplaatsing

november 3rd, 2016 door admin in Uncategorized

Tijdens de herfstvakantie gaat de RG-ploeg regelmatig naar het buitenland. Dit jaar is een groot deel van de wedstrijdploeg naar Hongarije en Malta getrokken om daar deel te nemen aan wedstrijden.

Dinsdagavond zijn trainster Liesbeth Paulus en jurylid Annick Vancamp samen met Penélope Arias Gil, Sare Hoste en Querelle Vandenhoeck naar Malta gevlogen en veilig aangekomen. De volgende twee dagen ontdekken ze Malta en dit weekend zullen ze deelnemen aan Ritmica International. Na de wedstrijd gaan de meisjes nog één dag meetrainen op het trainingskamp van de organiserende club.

Vlnr: Liesbeth Paulus, Penélope Arias Gil,
Sare Hoste & Querelle Vandenhoeck

Woensdagmiddag zijn trainster Lena Van de Velde en jurylid Nadine Cleynhens samen met Christine Oppedijk, Lena Swillens, Rani Boon, Annelies Haerens, Julie Timmermans, Sky Vandenhoeck, Kaat Van Noten, Chelsea Staes, Lise Van den Berg, Lulu Abied, Benthe Timmermans, Lotte Van Noten, Naomi Van Eyken en enkele ouders vertrokken richting Hongarije. Ze zijn s’avonds veilig aangekomen en daarna lekker gaan eten. Vandaag gaan ze lekker ontspannen in Boedapest en daarna reizen ze door naar Pécs om deel te nemen aan de Pécs Cup.

Vlnr: Annelies Haerens, Rani Boon, Kaat Van Noten, Julie Timmermans, Chelsea Staes,
Lulu Abied, Sky Vandenhoeck, Lotte Van Noten, Lena Van de Velde, Naomi Van Eyken,
Christine Oppedijk, Benthe Timmermans, Lena Swillens & Lise Van den Berg

Veel plezier meisjes, geniet van jullie buitenlandse avontuur en veel succes op de wedstrijd!!
Ik duim voor jullie.

Xx