Pizza-slag!

februari 17th, 2017 door admin in Uncategorized

Het RG-team organiseert dit jaar voor de eerste keer een pizza-slag! Ben jij helemaal gek van pizza’s en pasta? Of wil je ons RG-team graag een beetje sponsoren? Dan kan je een bestelling plaatsen via één van de gymnasten, ouders of trainsters. Als je de ploeg nog niet kent mag je een bestelling doorsturen naar rg.gymhaacht@gmail.com en dan zorgen wij voor de rest.


De producten zijn allemaal vers, maar kunnen ingevroren worden als je ze niet meteen kan gebruiken. Er is keuze uit 7 verschillende pizza’s (Margharita, Hawai, 4 kazen, Salami, Bacon, Vegetarisch en Ham & Kaas) en uit 4 verschillende pasta’s (Spaghetti Bolognese, Lasagne Verdure, Lasagne Ricotta en Macaroni met Ham en Kaas).

Alle producten kosten €6/stuk, maar bij een bestelling van 10 stuks of meer zakt de prijs naar €5/stuk. Bestellingen kunnen geplaatst worden tot 28 februari (ten laatste!) en moeten meteen betaald worden. Op 10 en 11 maart ontvangen wij de pizza’s, de levering kan besproken worden met de persoon waarbij de bestelling geplaatst werd.

Bedankt en smakelijk!

Het RG-team