Nieuwe flikflak

mei 9th, 2017 door admin in nieuwsbrief

Beste Gympathisanten,

We hebben er weer een drukke periode opzitten en naderen binnen twee maanden een welverdiende vakantie.Ondermeer onze turnshow was één van de activiteiten die we achter de kiezen hebben en het was weer een overdonderend succes. Alle gymnasten hebben het beste van hun kunnen gegeven en hebben kunnen stralen voor een recordaantal bezoekers. Dat doet hen en ons erg veel plezier. Wij hopen samen met de gymnasten alvast dat we u volgend jaar opnieuw mogen verwelkomen. Ook onze wedstrijdploegen draaien op volle toeren en hebben reeds de nodige gouden, zilveren en bronzen medailles verovert in zowel binnen- als buitenland. Proficiat voor deze super mooie resultaten. Zij zullen trouwens binnenkort gehuldigd worden op de kampioenenhuldiging in Haacht die doorgaat in sporthal “Den Dijk” vrijdagavond 19 mei om 19.30 uur.

Graag wil ik nog even meegeven dat Gym Haacht nooit echt rust. Kom ons dus zeker eens bezoeken tijdens de Primusfeesten te Haacht in het laatste weekend van juli.
Wij wensen jullie allemaal nog een fijn einde van het seizoen toe en voor hen die nog wat leuke activiteiten voor de boeg hebben, geniet ervan!

Volg zeker ook onze communicatie op de voet zodat jullie tijdig kunnen inschrijven voor het volgende seizoen.

Vriendelijke groeten,

Ruud Timmermans

Voorzitter Gym Haacht vzw

Flik Flak