Openingswedstrijd Rhythmic Dreams Gymnastics Academy

oktober 23rd, 2017 door admin in Ritmiek,Uncategorized

Vlnr: Querelle Vandenhoeck, Lise Van den Berg,
Ruth De Ridder, Julie Timmermans en Sare Hoste

Op zondag 15 oktober ging de allereerste wedstrijd van het seizoen door. Onder leiding van trainster Carmen Dietvorst en juryleden Christine Oppedijk en Lena Swillens gingen Lise Van den Berg, Julie Timmermans, Querelle Vandenhoeck, Ruth De Ridder en Sare Hoste naar Hoofddorp om deel te nemen aan de openingswedstrijd van een nieuwe Nederlandse club, Rhythmic Dreams Gymnastics Academy.

Lise kreeg een uitdaging en nam voor de allereerste keer deel in B-niveau. Ze bracht twee mooie oefeningen en behaalde een knappe 4de plaats. In de categorie C 2005-2004-2003 werkte Julie een mooie touw- en hoepeloefening af en ze werd beloond met bronzen medaille.  Querelle en Ruth deden net als Lise hun eerste wedstrijd in B-niveau en ze deden dat allebei heel goed. Querelle werd 4de en Ruth 8ste. Sare nam deel in de categorie C 2002+. Ze deed een mooie hoepeloefening en ondanks enkele fouten in haar lintoefening werd ze knap 3de.

Proficiat meisjes! We zijn heel fier op jullie.

P.S.: Ook nog een dikke merci aan onze geweldige fotograaf, Tom Hoste, die voor mooie beelden zorgde.