Nieuwsbrief februari-april

februari 7th, 2019 door admin in nieuwsbrief

Beste gymnasten, beste ouders,

Stilletjes aan stijgt de turnshowkoorts binnen onze groepen in de aanloop naar de nakende show waar onze gymnasten naarstig voor oefenen. Het is “hun” moment van glorie en dat verdienen ze allen van groot tot klein, een spektakel waar we als club erg fier op zijn. Vergeet dus zeker niet op tijd je kaarten te reserveren!

Dit jaar zal alles in het teken staan van “Mythen, sagen en legendes”, dus kijk ik samen met jullie uit naar de editie van 2019. Meer hierover verderop in dit boekje.

Ook het wedstrijdseizoen draait intussen op volle toeren, met binnen- en buitenlandse wedstrijden voor onze RG ploeg en al verschillende wedstrijden voor onze ploegen TTJ en TTM. Van TTM konden we zelfs genieten via een thuismatch. Ze waren tijdens het laatste weekend van januari paraat tijdens de Provinciale Voorronde die we zelf organiseerden in onze eigen sporthal Den dijk. Onze TTM gymnasten wisten maar liefst 2 gouden, 3 zilveren en 1 bronzen medaille te bemachtigen, een schitterend resultaat!

Verder in dit boekje vind je nog informatie over de inschrijvingen als medewerker Rock Werchter via Gym Haacht en over onze Gymweek tijdens de grote vakantie. Wees er zeker op tijd bij want de plaatsen zijn felbegeerd.

Nog veel leesplezier en hopelijk tot op onze show,

Ruud Timmermans
Voorzitter Gym Haacht vzw