Warning: Creating default object from empty value in /customers/a/e/1/gymhaacht.be/httpd.www/blogs/wpmu-settings.php on line 41 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/a/e/1/gymhaacht.be/httpd.www/blogs/wpmu-settings.php:41) in /customers/a/e/1/gymhaacht.be/httpd.www/blogs/wp-content/plugins/wassup/wassup.php on line 1994 Wedstrijdresultaten « AGD

Wedstrijdresultaten

June 10th, 2016 door quirina in Algemeen

Op 28 mei hebben wij ons wedstrijdseizoen met succes afgerond. Als trainers kunnen wij trots zijn op wat onze gymnasten dit seizoen bereikt hebben. Elke gymnast heeft een individuele vooruitgang gemaakt en haar beste beentje voor gezet op de wedstrijden.

Iedereen moest opboksen tegen grote hoeveelheden andere gymnasten. Zo wist Jutta zich in de categorie B10 te plaatsen voor het Vlaams Kampioenschap. Van de om en bij 70 gymasten konden zich er maar 30 plaatsen. Zij heeft haar wedstrijd seizoen in glans afgerond door het behalen van een mooie 25ste plaats. Ook Fee wist zich te plaatsen voor haar Vlaams Kampioenschap in de categorie C11. Van om en bij de 80 gymnasten konden ook hier maar 30 meisjes een plaat bemachtigen op het Vlaams Kampioenschap. Fee rondde het wedstrijdseizoen af met het behalen van een schitterende 5de plaats.

De overige wedstrijdresultaten zijn steeds terug te vinden op de site van de GymFed of bij de trainers AGD.

Wij trainers hopen er volgend seizoen een even mooi seizoen van te maken als dit jaar en zullen samen met de gymnasten werken naar individuele vooruitgang voor elk van hen.