Welkom

September 25th, 2015 door Tine in Uncategorized

Welkom op de blog van de kleuters van Gym Haacht!!

Groetjes,

de kleutertrainers


Inschrijvingen kleuterhappening 2017

May 5th, 2017 door ruud in evenement

Beste allemaal,

hieronder de link naar de inschrijvingsmodule voor de kleuterhappening 2017

INSCHRIJVINGSMODULE

Tot binnenkort.

De kleutertrainers


Nieuwe tumblingbaan

November 21st, 2015 door anke in Uncategorized

Tijdens de verbouwingen van sportcomplex ‘Den Dijk’ werd er in onze gymzaal ook een nieuwe tumblingbaan aangelegd. Deze werd ingehuldigd tijdens onze Gymweek. Op onderstaande links kan je een artikel vinden over deze nieuwe tumblingbaan en de nieuwe vloer in de sporthal.

Artikel Het Nieuwsblad

Artikel Het Laatste Nieuws


Rune Hermans(Gym Haacht) plaatst zich als 24e voor de all-aroundfinale en is in de running voor een ticket naar de Olympische spelen in Rio.

October 25th, 2015 door Tine in Algemeen

Beste sportvrienden allemaal,

België op de 11 e plaats!

De Belgische ploeg blijft dus in de running voor een ticket voor de Olympische Spelen volgend jaar in Rio. Maar nog belangrijker, Rune heeft zich als 24e ( 2e Belgische) in de landenwedstrijd geplaatst voor de individuele all-around finale.  Gewoon een schitterende en unieke prestatie binnen het Haachtse sportlandschap.  Proficiat Rune, we zijn bijzonder trots op jou. Dat betekent ook dat Rune (16 jaar en eerste Wereldkampioenschap) nu donderdag 29 oktober 2015 iets na 19:00 (onze tijd) met de 24 besten van de wereld mee mag strijden voor de, weliswaar voor haar vandaag niet bereikbare, podiumplaatsen.  Maar misschien zit er nog wel een verbetering in van haar persoonlijke score.  En dat op zichzelf zou al fantastisch zijn. We duimen voor jou Rune. Tezamen met haar teamgenote Lisa,  is Rune ondertussen een waardige opvolgster van Aagje Van Walleghem en Gaëlle Mys (nu 45e).

Hieronder enkele links :

Balk: https://www.youtube.com/watch?v=VVjnuBXr0m0

Grond: https://www.youtube.com/watch?v=6BX7LP2sWIM

Brug: https://www.youtube.com/watch?v=bt-hLLiJw4A

Sprong: https://www.youtube.com/watch?v=nccf8HMFJ8w


Kleuterhappening

April 26th, 2015 door admin in evenement

Inschrijven


Zaterdag 29 november kijkles kleuters

November 22nd, 2014 door Mark Van Gossum in Algemeen

Op zaterdag 29 november kunnen ouders, broers of zussen, oma’s of opa’s,… eens komen kijken wat hun kleine spruit al allemaal kan. De laatste twintig minuten van de les zetten we de deur open voor iedereen.

Tot dan!

De kleutertrainers


Kinderfeest

August 12th, 2014 door Tine in Uncategorized

De foto’s zijn online – zie blog kleuters foto’s

Gym Haacht viert feest!!!!

Op zaterdag 21 juni 2014 sloot Gym Haacht zijn recreatief seizoen spetterend af met een mega leuk kinderfeest. In de voormiddag kwamen er 130 kleutertjes meevieren en werd de leuke voormiddag afgesloten met een leuke groepsdans en een heuse diploma uitreiking.

In de namiddag kwamen de lagere schoolkindjes aan de beurt en die konden  proeven van een initiatie  acro en ritmische gymnastiek en dans.

We zagen die dag alleen maar stralende gezichtjes waarvan er velen nog een extra kleurtje kregen op onze eigen grimme stand.

In het naar huis gaan nog een hotdog eten in de inkomhal en hiermee dankt GYM Haacht zijn jongste leden voor de trouwe opkomst het afgelopen seizoen en een mega leuk Gym Jaar.


Kleuters geen les op 31 mei !

May 21st, 2014 door Mark Van Gossum in Algemeen

In het weekend van 31 mei is het RG-tornooi. Hierdoor hebben we de zaal niet beschikbaar voor onze kleuters en gaat de les op 31 mei niet door.


Kleuters geen les vanaf 7 april tot 21 april !

April 3rd, 2014 door Mark Van Gossum in Algemeen

Vanaf 7 april mogen alle kleutertjes en de kleutertrainers genieten van een welverdiende vakantie. Na de paasvakantie staan we weer klaar om er terug tegenaan te gaan.

Prettige vakantie aan iedereen!