Warning: Creating default object from empty value in /customers/a/e/1/gymhaacht.be/httpd.www/blogs/wpmu-settings.php on line 41 Rune Hermans(Gym Haacht) plaatst zich als 24e voor de all-aroundfinale en is in de running voor een ticket naar de Olympische spelen in Rio. « Kleuters

Rune Hermans(Gym Haacht) plaatst zich als 24e voor de all-aroundfinale en is in de running voor een ticket naar de Olympische spelen in Rio.

October 25th, 2015 door Tine in Algemeen

Beste sportvrienden allemaal,

België op de 11 e plaats!

De Belgische ploeg blijft dus in de running voor een ticket voor de Olympische Spelen volgend jaar in Rio. Maar nog belangrijker, Rune heeft zich als 24e ( 2e Belgische) in de landenwedstrijd geplaatst voor de individuele all-around finale.  Gewoon een schitterende en unieke prestatie binnen het Haachtse sportlandschap.  Proficiat Rune, we zijn bijzonder trots op jou. Dat betekent ook dat Rune (16 jaar en eerste Wereldkampioenschap) nu donderdag 29 oktober 2015 iets na 19:00 (onze tijd) met de 24 besten van de wereld mee mag strijden voor de, weliswaar voor haar vandaag niet bereikbare, podiumplaatsen.  Maar misschien zit er nog wel een verbetering in van haar persoonlijke score.  En dat op zichzelf zou al fantastisch zijn. We duimen voor jou Rune. Tezamen met haar teamgenote Lisa,  is Rune ondertussen een waardige opvolgster van Aagje Van Walleghem en Gaëlle Mys (nu 45e).

Hieronder enkele links :

Balk: https://www.youtube.com/watch?v=VVjnuBXr0m0

Grond: https://www.youtube.com/watch?v=6BX7LP2sWIM

Brug: https://www.youtube.com/watch?v=bt-hLLiJw4A

Sprong: https://www.youtube.com/watch?v=nccf8HMFJ8w