Warning: Creating default object from empty value in /customers/a/e/1/gymhaacht.be/httpd.www/blogs/wpmu-settings.php on line 41 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/a/e/1/gymhaacht.be/httpd.www/blogs/wpmu-settings.php:41) in /customers/a/e/1/gymhaacht.be/httpd.www/blogs/wp-content/plugins/wassup/wassup.php on line 1994 PV3 C-niveau & I-niveau « Ritmiek

PV3 C-niveau & I-niveau

March 16th, 2018 door Carmen in Uncategorized

Op zaterdag 3 en zondag 4 maart vond de derde provinciale voorronde plaats in de vernieuwde sporthal Balsakker te Lille. Op zaterdag werden Julie Timmermans, Annelies Haerens en Sare Hoste begeleid door trainster Nadine Cleynhens en juryleden Annick Van Camp, Christine Oppedijk en Liesbeth Paulus.

In de categorie C 13 jaar bracht Julie Timmermans drie oefeningen, waaronder haar nieuwe baloefening. Haar prestaties leverden haar een bronzen medaille op en een score van 11,100. Annelies Haerens turnde in de categorie C 14-15 jaar. Ze zette drie hele mooie oefeningen neer en deze inspanningen leverden haar een gouden medaille op met een score van 16,000. In de categorie C 16+ jaar turnde Sare Hoste ook drie oefeningen. Ze verbeterde haar score voor haar knotsoefening en behaalde zo een 4de plaats met een score van 16,050.

Vlnr: Maïte Van der Auwera, Noor Verschuere,
Rose Van Steenweghen en Emma Taes

Op zondag was het de beurt aan Arwen Leemans, Kaat Van Noten, Lise Van den Berg, Sky Vandenhoeck, Lotte Van Noten, Naomi Van Eyken, Emma Taes, Noor Verschuere, Rose Vansteenweghen en Maïte Van der Auwera. Zij werden begeleid door trainster Christine Oppedijk en juryleden Annick Van Camp, Lena Swillens en Nadine Cleynhens.

In de categorie I2 8 jaar behaalde Maïte Van der Auwera een gouden brevet met haar oefening zonder tuig. Emma Taes, Noor Verschuere en Rose Vansteenweghen turnden alle drie een oefening zonder tuig en een oefening met hoepel. Ze behaalden allemaal een bronzen brevet. Bij de C 10 jaar brachten Naomi Van Eyken en Lotte Van Noten elk twee mooie oefeningen. Ze werden respectievelijk 1ste met een score van 14,150 en 3de met een score van 13,000. In de categorie C 12 jaar lieten Arwen Leemans, Kaat Van Noten, Lise Van den Berg en Sky Vandenhoeck zich van hun beste kant zien met mooie resultaten als gevolg. Lise werd knap 1ste en mocht de gouden medaille in ontvangst nemen met een score van 15,100. Arwen vulde het podium verder aan met een mooie 2de plaats, zilveren medaille en een score van 14,700. Sky werd 5de met een score van 14,050 en Kaat werd 7de met een score van 13,500.