Warning: Creating default object from empty value in /customers/a/e/1/gymhaacht.be/httpd.www/blogs/wpmu-settings.php on line 41 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/a/e/1/gymhaacht.be/httpd.www/blogs/wpmu-settings.php:41) in /customers/a/e/1/gymhaacht.be/httpd.www/blogs/wp-content/plugins/wassup/wassup.php on line 1994 Easter Cup Bree « Ritmiek

Easter Cup Bree

April 1st, 2018 door Carmen in Uncategorized

Op zaterdag 31 maart werden Emma Peeters, Lien Mahieu, Noor Verschuere, Rose Vansteenweghen, Lotte Van Noten, Kaat Van Noten, Lise Van den Berg, Annelies Haerens, Querelle Vandenhoeck, Rani Boon, Christine Oppedijk en Laura Byl begeleid door Nadine Cleynhens. Deze gymnasten namen deel aan de Easter Cup in Bree.

In de voormiddag mochten twee van onze allerjongste gymnasten samen met onze wedstrijdploeg op pad. Emma en Lien lieten zich van hun beste kant zien in de categorie mini’s 2011. Ze behaalden respectievelijk een 3de en 6de plaats. In de categorie pupillen 2008-2010 turnden Lotte, Noor en Rose allemaal een mooie oefening zonder tuig. Lotte behaalde een 10de plaats, Noor werd 11de en Rose werd 19de. Bij de beloften 2006-2007 behaalde Kaat een mooie 6de plaats met een score van 12,150.

Na de middag mocht Lise deelnemen bij de beloften B 2006-2007, een categorie hoger dan normaal. Ze zette een mooie prestatie neer en ontving een bronzen medaille met een score van 15,150. In de categorie junioren C behaalde Annelies een 9de plaats met een score van 9,850. Bij de junioren B werd Rani 8ste met een score van 10,750 en Querelle sloot de rij af met een 9de plaats en een score van 10,550. Christine en Laura turnden bij de senioren B. Zij turnden twee oefeningen en behaalden respectievelijk een 2de plaats met een score van 16,600 en een 6de plaats met een score van 14,000.

Vlnr 1ste rij: Christine Oppedijk, Laura Byl, Annelies Haerens,
Querelle Vandenhoeck en Rani Boon
2de rij: Lotte Van Noten, Kaat Van Noten en Lise Van den Berg
3de rij: Emma Peeters en Lien Mahieu