Warning: Creating default object from empty value in /customers/a/e/1/gymhaacht.be/httpd.www/blogs/wpmu-settings.php on line 41 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/a/e/1/gymhaacht.be/httpd.www/blogs/wpmu-settings.php:41) in /customers/a/e/1/gymhaacht.be/httpd.www/blogs/wp-content/plugins/wassup/wassup.php on line 1994 PV4 B-niveau & I-niveau « Ritmiek

PV4 B-niveau & I-niveau

April 1st, 2018 door Carmen in Uncategorized

Tijdens het weekend van 17 en 18 maart vond de laatste provinciale voorronde van het seizoen plaats. Onder begeleiding van juryleden Annick Vancamp, Lena Swillens en Christine Oppedijk en trainster Nadine Cleynhens ging bijna de volledige wedstrijdploeg RG naar Gent om deel te nemen aan deze wedstrijd.

Vlnr: Arwen Leemans, Lise Van den Berg, Noor Verschuere, Maïte Van der Auwera
Emma Taes, Rose Vansteenweghen, Kaat Van Noten en Sky Vandenhoeck

Op zaterdagvoormiddag was het de beurt aan Maïte Van der Auwera, Emma Taes, Noor Verschuere en Rose Vansteenweghen voor hun laatste officiële wedstrijd van dit seizoen. Daarnaast treden Arwen Leemans, Kaat Van Noten, Lise Van den Berg en Sky Vandenhoeck aan bij de groepsoefeningen. In de categorie I2 8 jaar behaalde Maïte opnieuw een gouden brevet. Emma, Noor en Rose turnden in de categorie I2 9 jaar en deden erg hun best. Noor behaalde een zilveren brevet en Emma en Rose behaalden een bronzen brevet. Bij de groepsoefeningen B 11-12 jaar behaalden Arwen, Kaat, Lise en Sky een score van 9,100. Samen met hun vorige prestatie leverde dit een ticket op voor het Vlaams Kampioenschap B-niveau.

Vlnr: Penélope Arias Gil, Rani Boon, Annelies Haerens,
Julie Timmermans, Ruth De Ridder, Sare Hoste en Querelle Vandenhoeck

In de namiddag turnden Querelle Vandenhoeck, Rani Boon en Ruth De Ridder hun eerste wedstrijd van het seizoen. Ondanks aanhoudende blessures zette ze allemaal een mooie prestatie neer. Rani werd knap 3de met een score van 18,800, Querelle werd 5de met een score van 17,250 en Ruth werd 6de met een score van 14,850. Tijdens de avondsessie turnden Querelle, Rani en Ruth opnieuw samen met Annelies Haerens, Julie Timmermans, Penélope Arias Gil en Sare Hoste in de categorie B13+ jaar met hun groepsoefeningen. De groepsoefening van Annelies, Julie, Rani en Ruth behaalde een mooie 2de plaats en zilveren medaille met een score van 10,100 en de groepsoefening van Penélope, Querelle en Sare werd 3de met een score van 7,750.

Op zondag 18 maart brachten Christine Oppedijk, Laura Byl en Penélope Arias Gil hun individuele oefeningen in de categorie B 16+ jaar. Christine mocht een zilveren medaille in ontvangst nemen met een score van 29,900, Laura werd 8ste met een score van 22,600 en Penélope werd 10de met een score van 19,950.

Proficiat meisjes!