Warning: Creating default object from empty value in /customers/a/e/1/gymhaacht.be/httpd.www/blogs/wpmu-settings.php on line 41 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/a/e/1/gymhaacht.be/httpd.www/blogs/wpmu-settings.php:41) in /customers/a/e/1/gymhaacht.be/httpd.www/blogs/wp-content/plugins/wassup/wassup.php on line 1994 Turnshow – Broadway Besties « Ritmiek

Turnshow – Broadway Besties

April 1st, 2018 door Carmen in Uncategorized

Tijdens het weekend van 17 en 18 maart vond de jaarlijkse turnshow van Gym Haacht plaats en het was schitterend om te zien. De turnshow van dit jaar stond in het teken van musicals en we kregen verschillende klassiekers te zien. In de shows op zaterdagnamiddag en zaterdagavond was het aan Lotte Van Noten en Naomi Van Eyken om de wedstrijdploeg RG te vertegenwoordigen. Alle andere gymnasten hadden die dag wedstrijd dus moesten Lotte en Naomi ervoor zorgen dat er ritmische gymnastiek op het programma van de turnshow stond. Ze brachten allebei hun oefening zonder tuig en oefening met hoepel.

Vlnr 1ste rij: Enya, Ann-Marie, Benthe, Amber,
Emma-Elisabeth en Minte
2de rij: Marie, Lien, Eveline en Emma

Op zondagnamiddag, de laatste show van het weekend, werden Lotte en Naomi versterkt door de rest van de wedstrijdploeg om een gezamenlijk nummer te brengen op de tonen van de bekende musical ‘Singin’ in the Rain’. Gewapend met hun paraplu en andere tuigen brachten ze een schitterende oefening. Daarnaast liet de recreatieve ploeg aangevuld met onze allerjongste wedstrijdgymnasten wat ze allemaal hadden geleerd met lint en hoepel op een nummer van de musical ‘A Chorus Line’.

Bedankt voor jullie harde werk en mooie oefeningen meisjes,

Een fier trainersteam