Nieuwsbrief november

november 6th, 2016 door admin in nieuwsbrief

Beste leden, beste ouders,

De start van het turnseizoen ligt ondertussen al even achter ons en we mochten weer vele nieuwe gezichten ontvangen. Ook onze vertrouwde gezichten vonden de weg terug naar Gym Haacht, van harte welkom allemaal!

Iedereen heeft er al heel wat leuke lessen op zitten en zal ongetwijfeld reeds iets bijgeleerd hebben ten opzichte van de start van het nieuwe seizoen. Nu we allemaal ons ritme hebben gevonden zijn eveneens onze activiteiten volop op gang getrokken. We mochten jullie reeds onze lekkere mosselen voorschotelen, waar veel volk op afkwam, bedankt aan alle aanwezigen en helpers. Ondertussen hebben we ook reeds enkele wedstrijden achter onze kiezen. Onze ritmiekploeg nam eind oktober deel aan een wedstrijd in Nederland en begin november trok een deel voor een week naar Hongarije, een ander deel opteerde voor een competitie in Malta.

En korter bij huis heeft onze acro & tumbling ploeg er ondertussen een week stage op zitten met haar Oekraïense trainers. Je ziet, er gebeurt wel wat in onze club en dat blijft ook zo, want voor de vroege planners geef ik al mee dat onze turnshow dit jaar valt in het weekend van 18 en 19 maart 2017.

Alvast nog veel leesplezier!

Flik Flak