PV1 Bree C-niveau & I-niveau

februari 16th, 2017 door admin in Uncategorized

Op zaterdag 11 februari namen alle meisjes in C  & I-niveau deel aan de eerste provinciale voorronde van het seizoen in Bree. De meisjes leverden stuk voor stuk knappe prestaties en brachten zelfs enkele medailles mee naar huis. Niet enkel wij, de trainsters, zijn trots op hun, maar de meisjes mogen zeker trots zijn op zichzelf.

In de categorie I2 8 jaar mochten Noor Verschuere en Rose Vansteenweghen voor de allereerste keer deelnemen aan een officiële wedstrijd. Ze deden allebei hun uiterste best en dat vertaalde zich in de resultaten. Noor kreeg een gouden brevet en Rose kreeg een bronzen brevet. Daarna was het de beurt aan Naomi Van Eyken en Lotte Van Noten in de categorie I2 9 jaar. Voor hen was het de eerste keer dat hun hoepeloefening mochten tonen. Naomi mocht een zilveren brevet in ontvangst nemen en Lotte een bronzen brevet.

Vlnr: Noor Verschuere, Naomi Van Eyken,
Lotte Van Noten en Rose Vansteenweghen

Arwen Leemans, Kaat Van Noten, Lise van den Berg en Sky Vandenhoeck namen deel in de categorie C 11 jaar en lieten knappe oefeningen zien. Sky behaalde een 2de plaats, Lise werd 8ste, Kaat werd 9de en Arwen sloot het rijtje aan met een mooie 10de  plaats. In de categorie C 12 jaar behaalde Julie Timmermans een knappe gouden medaille.

Vlnr: Sky Vandenhoeck, Lise van den Berg, Kaat Van Noten,
Julie Timmermans en Arwen Leemans

Bij de C 13 jaar brachten Querelle Vandenhoeck en Ruth De Ridder drie mooie oefeningen. Querelle mocht op het hoogste schavotje gaan staan en Ruth mocht het podium afsluiten met een derde plaats. In de categorie C 14-15 jaar zette Rani Boon en Annelies Haerens deze trend verder met een knappe 1ste en 3de plaats. Als laatste was er nog Sare Hoste bij de C 16+ jaar, zij behaalde een 4de plaats na een mooie lintoefening.

Vlnr: Ruth De Ridder, Rani Boon, Annelies Haerens,
Querelle Vandenhoeck en Sare Hoste