Trofee Vlaams Brabant

februari 16th, 2017 door admin in Uncategorized

Vlnr eerste rij: Sare Hoste, Querelle Vandenhoeck, Annelies Haerens, Laura Byl, Rani Boon en Sky Vandenhoeck
Tweede rij: Christine Oppedijk, Ruth De Ridder, Lotte Van Noten, Julie Timmermans,
Arwen Leemans, Kaat Van Noten, Kaylyn Vankerckhoven, Jitse De Wachter en Lise Van den Berg
Derde rij: Benthe Timmermans, Naomi Van Eyken, Maïte Van der Auwera, Noor Verschuere, Rose Vansteenweghen en Emma Taes

Op 7 januari trok de hele wedstrijdploeg onder leiding van Nadine Cleynhens, Lena Van de Velde en Liesbeth Paulus door weer en wind naar Diest voor de Trofee Vlaams Brabant. Ondanks de sneeuw buiten, lieten de meisjes zich in de sporthal van hun beste kant zien. Onder luide aanmoedigingen van onze enthousiaste supporters toonden de gymnasten hun oefeningen voor het nieuwe seizoen.

Onze allerjongste gymnasten brachten een oefening zonder tuig. Emma Taes, Maïte Van der Auwera, Noor Verschuere en Rose Vansteenweghen kregen allemaal een mooi brevet. In de volgende leeftijdscategorie stonden Lotte Van Noten en Naomi Van Eyken, zij brachten een oefening zonder tuig en één met hoepel. Ze mochten beiden een brevet in ontvangst nemen. Benthe Timmermans liet een oefening zonder tuig zien en kreeg daarvoor een leuk brevet.

Bij de C 11 jaar brachten Arwen Leemans, Kaat Van Noten, Lise Van den Berg en Sky Vandenhoeck allemaal twee mooie oefeningen. Arwen, Sky en Lise stonden op het podium. Een leeftijdscategorie hoger namen Jitse De Wachter, Julie Timmermans en Kaylyn Vankerckhoven deel. Zij mochten alledrie plaatsnemen op het podium.

In de categorie C 13 jaar stonden Querelle Vandenhoeck en Ruth De Ridder. Zij brachten elk twee mooie oefeningen en verdienden daarmee een plaats op het podium. Annelies Haerens en Rani Boon namen deel in de categorie C 14-15 jaar en behaalde met hun twee oefeningen allebei een podiumplaats. Bij de oudste gymnasten waren Christine Oppedijk, Laura Byl en Sare Hoste. Zij toonden allemaal drie mooie oefeningen en werden beloond met een plekje op het podium.