Nieuwsbrief februari april 2018

februari 5th, 2018 door admin in nieuwsbrief

Beste gymnasten, beste ouders,

Het jaar gaat met rasse schreden vooruit en voor we het weten is het alweer tijd voor onze turnshow waar onze gymnasten naarstig naar toe leven. De turnshow is hun moment van glorie en dat verdienen ze want het is elk jaar een heus spektakel. Dit jaar zal alles in het thema staan van “Musicals”, dus ik kijk samen met jullie uit naar de editie van 2018, meer hierover verder in dit boekje.

Ook het wedstrijdseizoen heeft zijn start niet gemist, met buitenlandse wedstrijden voor onze RG ploeg en de eerste wedstrijd acro in De Panne. Voor onze ploegen TTM en TTJ konden we al mooie resultaten optekenen eind vorig jaar, met onder andere onze jongste ploeg toestelturners jongens die een schitterende 10de plaats behaalden in het teamklassement, maar zeker ook met onze meisjesploeg toestelturnen die met een gouden beker op de Team cup C niveau te Lauwe naar huis mocht komen.

Ondertussen is ook de tijd aangebroken om je in te schrijven voor Rock Werchter en voor onze Gym week als je daar zin in hebt. Wees er snel bij want de plaatsen zijn felbegeerd.

Nog veel leesplezier en tot op onze show,

Ruud Timmermans
Voorzitter Gym Haacht vzw

Flik Flak