Gymnasten

september 12th, 2012 door Tamara in

Op deze blog stellen we jou graag alle gymnasten voor. Van elke gymnast is een kleine biografie opgemaakt op basis van enkele korte vragen. Zij vertellen meer over hun ervaring met ritmische gymnastiek en de leuke momenten die ze al beleefd hebben met deze sport zodat we hen nog beter leren kennen. Natuurlijk staan er ook enkele leuke weetjes en foto’s bij.

De wedstrijdploeg van Ritmische Gymnastiek bestaat uit elf verschillende leeftijdscategorieën op wedstrijdniveau en een recreatieve ploeg. De meisjes in wedstrijdniveau B, C en I doen mee aan individuele wedstrijden alsook aan groepscompetities. Klik op een van de volgende links en we geven je graag meer uitleg over iedere leeftijdsgroep.

Recreatieven, Precompetitie, I 8 jaar, I 9 jaar, C 10 jaar, C  11 jaar, B 13 jaar, C 13 jaar, B 14-15 jaar, C 14-15 jaar, B 16+ jaar en C 16+ jaar

Daarnaast vind je onder elke algemene pagina, de individuele pagina’s van onze meisjes. Neem gerust een kijkje en leer onze wedstrijdploeg beter kennen.

Het ganse team van kinderen en tieners werken heel hard tijdens alle trainingen om mooie resultaten te behalen op de recreatieve en competitieve wedstrijden en tornooien. Ze gaan tot het uiterste en sommigen geven zelfs nog meer dan dat.

Ben je geïnteresseerd om je dochter of jezelf de wereld van ritmische gymnastiek te laten leren kennen? Bekijk dan de verschillende categorieën, de trainingsuren en ga naar de pagina “trainers”. Neem contact op met één van de trainsters voor een proefles.

Alvast heel veel leesplezier gewenst!