Julie Timmermans

september 1st, 2015 door admin in

Naam: Julie Timmermans
Geboortedatum: 25/03/2005
Trainingsuren: 10u/week
Categorie: B 14-15 jaar
Startjaar: 2014
Lievelingskleur: Paars
Lievelingseten: Macaroni
Lievelingsvak: Frans, ik vind het gemakkelijk en leuk.
Grootste droom: Een professionele turnster worden en een eigen paard hebben.

Via haar vriendin Janne leerde Julie ritmische gymnastiek kennen. Het leek haar heel leuk, vooral omdat ritmische gymnastiek met tuigen is. Je bent op de vloer bezig en op muziek.

Tijdens de training vindt Julie de lenigheidsoefeningen leuk. Super! Er zullen veel mensen zijn die je voor gek verklaren. Maar lenigheid is heel belangrijk in ritmische gymnastiek. Verder kijkt Julie er ook altijd naar uit om nieuwe dingen te leren. Het liefst oefent Julie met hoepel. “Je kan er veel mee doen en je kan er mooie oefeningen mee maken.”

“Mijn eerste wedstrijd in Lille was het leukste wedstrijd dat ik al meegemaakt hebt met RG.” Julie heeft het op het tornooi in Lille vorig jaar prima gedaan. Ze behaalde er een gouden medaille in haar categorie, met haar oefening.

Julie kijkt heel erg op naar Laura Byl, één van onze senior gymnasten. “Laura is superlenig. Ze is lief en helpt als het nodig is.” Julie zou ook graag kunnen wat Laura allemaal kan. Dat vraagt nog wel wat meer jaren training. Blijven oefenen is de boodschap.