Noor Verschuere

september 1st, 2015 door admin in

Naam: Noor Verschuere
Geboortedatum: 19/11/2009
Trainingsuren: 8u/week
Categorie: C 10 jaar
Startjaar: 2015
Lievelingskleur: Roze
Lievelingseten: Frietjes en curryworst
Lievelingsvak: Lezen en turnen
Grootste droom: Een restaurantje open doen met mijn mama en zus.

Noor turnde eerst bij de oriëntatiegroep samen met Rose Vansteenweghen. Ze kwamen samen een keer proberen bij de wedstrijdploeg RG aan het einde van het vorige seizoen. Nadien werd aan Noor voorgesteld om zich bij de wedstrijdploeg te voegen en ze is daar heel blij mee. Als we aan Noor vragen waarom ze koos voor RG zegt ze: “Ik vind het leuk om te dansen op muziek.”

Met hoepel werkt Noor het liefste want daar kan je vanalles mee doen, zoals hoelahoepen en gooien. De andere tuigen kent ze nog niet goed, maar ze krijgt daar zeker nog de kans toe. De trainingen zijn plezant omdat alle meisjes vriendinnen zijn en het is leuk om samen met je vriendinnen te turnen.

Jammer genoeg mag Noor nog niet deelnemen aan officiële wedstrijden, maar ze heeft wel al een oefenwedstrijd mogen doen. Tijdens die oefenwedstrijd mocht ze haar oefening zonder tuig laten zien en ze deed dat heel goed 🙂 Dit najaar zal Noor ook aan enkele tornooien deelnemen. Noor vindt het alvast fantastisch om een mooi turnpakje aan te trekken en geschminkt te worden.