Naomi Van Eyken

januari 9th, 2015 door Carmen in

Naam: Naomi Van Eyken
Geboortedatum: 13/06/2008
Trainingsuren: 10u/week
Categorie: C 11 jaar
Startjaar: 2014
Lievelingskleur: Oranje
Lievelingseten: Spaghetti
Lievelingsvak: Bewegingsexpressie staat op de eerste plaats. Volgens de juf op school ben ik heel expressief zowel in bewegingen al gezichtsuitdrukking. Zelf nieuwe bewegingen of oefeningen verzinnen doe ik dan ook heel graag en thuis ook heel vaak. Rekenen doe ik ook heel graag ik kan heel geconcentreerd werken, ik ben al een sterke rekenaar.
Grootste droom: Ik hoop nog vele jaren in het RG-team te blijven en alle tuigen goed onder de knie te krijgen.

Naomi kwam in deze discipline terecht doordat haar trainers van het kleuterteam een verborgen talent ontdekten waardoor ze naar de oriëntatiegroep mocht gaan. Na een jaar in de oriëntatiegroep te turnen, mogen ze in alle groepen een paar lessen gaan meeturnen. Na één les proberen wisten we meteen dat Naomi goed in onze groep zou passen. Ze vertelt enthousiast: “Ik vind de juffen superlief en de meisjes van de groep kei leuk”.

Naomi is namelijk heel erg lenig en oefent overal waar ze maar kan: in de zetel, in haar bed, in de tuin, op trampoline en de tuigen vliegen elke dag door de keuken. Het allerleukste tuig is de hoepel, ik oefende al met alle tuigen maar ik begin dit jaar aan mijn eerste hoepeloefening voor wedstrijd, spannend. De trainsters bereiden haar al volop voor op een oefening met een tuig, dus Naomi leert al trucjes met touw, hoepel en zelfs bal.

Naomi behaalde al vele mooie prijzen met haar oefening zonder tuig en proefde ook al van internationale wedstrijden. Dit jaar mag ik voor de eerste keer mee op wedstrijd naar Hongarije, een droom die in vervulling gaat. De wedstrijden zijn altijd heel leuk, je kan een ganse dag samen zijn en je best doen om een medaille te behalen zodat de trainster trots kunnen zijn. De sfeer is altijd top binnen ons super RG team!

Naomi haar grote idool is vast en zeker Christine Oppedijk, haar enthousiasme en kracht op de vloer zijn een groot voorbeeld! Maar ik hou van al mijn lieve trainsters!!!