Arwen Leemans

februari 16th, 2017 door admin in

Naam: Arwen Leemans
Geboortedatum: 15/11/2006
Trainingsuren: 10u/week
Categorie: C 13 jaar
Startjaar: 2016
Lievelingskleur: Paars
Lievelingseten: Macaroni
Lievelingsvak: “WO, want ik leer graag over de buitenwereld”
Grootste droom: “Ik heb niet echt grote dromen, ik geniet van elke dag!”

Arwen leerde Ritmische Gymnastiek kennen nadat ze een paar leuke filmpjes had gezien op TV. Ze vond de filmpjes zo leuk dat ze besloot om er zich zelf eens aan te wagen! “Ik vind Ritmische Gymnastiek een geweldige sport omdat er zoveel lenigheid in zit”. Dat heeft Arwen alvast goed gezien, lenigheid is zeker belangrijk voor een mooie uitvoering bij RG. Het is dan ook geen verrassing dat ze spagaten en lenigheid het leukste vindt aan de trainingen.

We vroegen aan Arwen welk tuig ze het liefste doet en ze antwoordde enthousiast: “Hoepel, want ik gooi er graag mee”. Met hoepel kan je inderdaad leuke gooien doen, maar met de andere tuigen zeker ook. Die andere tuigen moet Arwen nog wat beter leren kennen, dus misschien veranderd haar lievelingstuig nog wel.

Wedstrijden en tornooien vindt Arwen heel leuk, want dan kan ze aan andere mensen tonen wat ze allemaal kan. Hoewel ze nog maar pas bezig is, heeft Arwen al enkele mooie wedstrijden geturnd! Het allerleukste moment tot nu toe, was wanneer haar hoepeloefening werd afgemaakt en ze deze oefening mag uitvoeren op muziek. “Ik vind het de leukste oefening om te doen”.

“Christine”: reageerde Arwen op de vraag wie haar grootste idool is. Christine is één van onze oudere gymnasten en zeker een goed persoon om naar op te kijken. “Ze is heel lenig en ook heel leuk”.