RG Omnia Cup te Aalsmeer

november 29th, 2015 door admin in Ritmiek,Uncategorized

Op vrijdag 20 november vertrokken enkele gymnasten van de RG-ploeg van Gym Haacht samen met trainster Carmen Dietvorst en juryleden Nadine Cleynhens en Annick van Camp richting Nederland. Na een goede nachtrust en een heerlijk ontbijt in hotel Van der Valk namen de meisjes deel aan de 1ste internationale RG Omnia Cup te Aalsmeer. Daar mochten ze het opnemen tegen gymnasten uit Nederlandse, Belgische en Duitse clubs. De meisjes van Gym Haacht zetten een prachtige prestatie neer.Rani Boon en Annelies Haerens mochten op dit internationale tornooi de eerste keer de mat op met hun nieuwe tuig, knotsen en ze deden dat fantastisch. In de categorie  Junior C mocht Penélope Arias Gil de gouden medaille in ontvangst nemen. De bronzen medaille was voor Rani en Annelies werd knap 6de van de 18 gymnasten. Bij de Seniores C was de eerste plaats voor Laura Byl en Lena Swillens behaalde een mooie 16de plaats.

Heel goed gewerkt meisjes!

Vlnr: Annelies Haerens, Rani Boon, Penélope Arias Gil, Laura Byl en Lena Swillens