Afspraken

april 3rd, 2014 door Mark Van Gossum in

Om onze “VEEL TE KORTE” lessen zo vlot mogelijk te laten verlopen vragen wij ook een beperkte inzet van de ouders gelieve daarom volgende aandachtspunten in acht te nemen;

 1. 1. Kom bij het begin van de les naar de rode deur van de turnhal, probeer tijdig aanwezig te zijn en een wc-bezoek te plannen voor de les( wij verliezen hier veel kostbare tijd mee)
 2. 2. Ook het wisselen van de groepen zorgt ook elk jaar voor veel tijdverlies, mogen wij daarom vragen om er ook voor te zorgen bij het einde van de les aanwezig te zijn om uw kleuter af te halen. Verdeling van de kleedkamers ;
  • * Groep A en C nemen kleedkamer 8
  • * Groep B neemt kleedkamer 7
 3. 3. Laat geen waardevolle spullen achter in de kleedkamers de deuren van de kleedkamers gaan voor de kleutergroepen niet op slot.
 4. 4. kledij: comfortabele sportieve kledij (geen ballet tutu, rokjes gaan stuk bij onze barre)
  Lange haren worden samengebonden met rekkertjes en speldjes (geen losse haren of haarklemmen)
  Schoeisel: blote voeten (vanaf dit seizoen is alle schoeisel verboden voor de kleutertjes)
 5. 5. Mogen wij vragen om na maximum TWEE testlessen uw inschrijving in orde te brengen dwz bij voorkeur (her)inschrijven via de website of het gele inschrijfformulier volledig in orde terug bij de trainers te bezorgen en uw overschrijving te verrichten. UW kleuter is enkel dan in orde voor de verzekering!!! Ook kleuters die vorig jaar lid waren moeten opnieuw inschrijven.
 6. 6. Mogen wij ook vragen om na de inschrijving te trachten uw kleuter op regelmatige basis naar de lessen te brengen, enkel zo maken we voortgang en dat werkt voor iedereen plezier verhogend.
 7. 7. De kalender van uw infoboekje wordt correct gevolgd hou deze data dat ook goed bij in de agenda. Enkel wanneer hier een uitzondering zou worden op gemaakt zullen er op tijd briefjes worden uitgedeeld.

Als jullie hier voor kunnen zorgen gaan wij ons best doen om er voor jullie kleuter een onvergetelijk turnjaartje van te maken.