Omnia Cup Aalsmeer

november 28th, 2017 door admin in Ritmiek,Uncategorized

Op vrijdagavond 17 november vertrok een delegatie van de wedstrijdploeg naar Nederland om daar te overnachten. De volgende dag vond de 3de Omnia Cup plaats in Aalsmeer. Onder leiding van jurylid Lena Swillens en trainster Carmen Dietvorst namen Lotte Van Noten, Kaat Van Noten, Sky Vandenhoeck, Lise Van den Berg, Ruth De Ridder en Laura Byl deel aan deze wedstrijd.

De categorie 2006/2007 C zette de wedstrijd in gang. In deze categorie namen Kaat Van Noten, Lise Van den Berg en Sky Vandenhoeck deel met hun twee oefeningen met tuig. Sky bracht twee mooie oefeningen, zeker haar hoepeloefening was heel mooi. Ze werd beloond met een verdiende 2de plaats. Kaat liet ook mooie oefeningen zien, maar maakte enkele kleine foutjes. Ze werd knap 9de. Lise had pech met haar hoepeloefening, maar maakte veel goed met haar baloefening. Ze mocht de 13de plaats innemen.

Lotte Van Noten nam deel in de categorie 2008/2009 C. Zij bracht als één van de weinige meisjes in deze categorie een oefening met tuig. Haar hoepeloefening was heel erg goed en ze werd knap 8ste. Na de middag was het de beurt aan Ruth De Ridder in de categorie 2003/2004/2005 B. Zij bracht een mooie wedstrijd met twee knappe oefeningen, ondanks pech met haar knotsen. Ze werd beloond met een mooie 5de plaats. Laura Byl was als laatste aan de beurt in de categorie 2002+ B. Laura turnde een fantastische wedstrijd, waarbij haar moeilijkheden er zeker en vast uitsprongen. Ze nam verdiend de zilveren medaille in ontvangst.