Nieuwsbrief februari – april 2021

februari 15th, 2021 door admin in nieuwsbrief

Beste gymnasten, beste ouders,
Normaal gesproken zouden we op dit moment volop uitkijken naar onze jaarlijkse turnshow, maar eerder dit seizoen bleek reeds dat een turnshow geen haalbare kaart zou worden. Als alternatief hadden we een groot open deur-moment voorzien, maar ook dat idee moeten we spijtig genoeg laten varen.
Het ziet er naar uit dat we dit seizoen voorlopig geen van onze gebruikelijke activiteiten kunnen laten doorgaan. Het zorgt voor jullie gymasten, maar ook voor onze trainers en het bestuur regelmatig voor kopzorgen, maar we proberen gezien de omstandigheden er toch steeds het beste van te maken.

Onze trainers doen echt hun uiterste best om jullie op een veilige manier te laten sporten, het zij via live lessen (in bubbels van 10), online lessen, filmpjes, opdrachten en andere creatieve oplossingen. Dat
verdient zeker een pluim!


We staan nog steeds te popelen om, zo snel het kan, terug volledig op te starten zodat ook onze +12- jarigen, senioren en dansgroepen hun energie weer kwijt kunnen in onze sporthal.


Ondertussen, hou het veilig en gezond, probeer de maatregelen te respecteren en houd vol … samen komen we hier sterker uit!


Sportieve groeten,


Ruud Timmermans
Voorzitter Gym Haacht vzw