Flik-flak mei 2021

mei 31st, 2021 door admin in nieuwsbrief

Beste leden, beste ouders,


We naderen stilaan het einde van seizoen 2020-2021, een seizoen dat volledig gebukt ging onder corona. Dit had een zware impact op onze werking. Opstart voor iedereen, lockdown, opstart -13 jarigen, online lessen voor sommige groepen, bubbels van 10, … Vreemde lessen versus lessen die volledige wegvielen. Onze trainers hebben alles op alles gezet om op creatieve en flexibele wijze de trainingen, die konden plaatsvinden, op een veilige manier te laten verlopen voor onze leden, henzelf en hun familie. Dat verdient een dikke pluim! Maar ook voor elkeen van jullie, bedankt voor jullie inzet! De weinige corona besmettingen in de club bewijzen dat jullie hier zeer verantwoordelijk mee omspringen. Reikhalzend kijken we uit naar het volgende seizoen dat we hopelijk op een normale manier zullen kunnen opstarten.


In tussentijd hebben een aantal van onze trainers een grondige brainstorm gehouden over ons gymnastiekaanbod, waardoor we met fierheid onze hernieuwde visie kunnen voorstellen (meer informatie hierover vind je in de rubriek “in de kijker”). Komende seizoen(en) zullen volledig in teken staan om onze leden mee te nemen in dit gymtastisch avontuur. Verder in dit nummer vinden jullie ons vernieuwde trainingsaanbod.


Met deze nieuwe visie trachten we ons niveau te behouden en zelfs nog te verbeteren, want stilstaan is achteruitgaan. We willen inzetten op clubbinding en elke gymnast, beginner, ervaren competitiebeest of kortom iedereen een maximum gymervaring te laten beleven. Dit alles zou moeten resulteren in een lagere drop-out en meer trainers die voortvloeien uit onze eigen clubwerking.


Aangezien er meer trainingsmomenten in het aanbod zitten, zijn we op zoek naar extra gemotiveerde trainers. Heb je interesse om in onze bruisende club jou steentje bij te dragen, neem dan contact op met ons secretariaat dat jou in contact zal brengen met de juiste trainer en/of groep.


Met de grote vakantie in het vooruitzicht hoop ik dat we de coronateugels weer een beetje meer zullen mogen vieren en dat we allemaal stilletjes aan terug naar ons gewoon ritme kunnen overschakelen.


Nog een fijn einde van het seizoen en ik hoop jullie terug te zien bij het begin van het volgende seizoen.


Ruud Timmermans
Voorzitter Gym Haacht vzw