Flik-flak aug-okt 2021

augustus 6th, 2021 door admin in nieuwsbrief

Beste allemaal,


De zomervakantie is ondertussen reeds over de helft en dat betekent dat we ons stilaan klaarmaken voor de opstart van ons nieuw seizoen. Deze zomer, tijdens het schrijven van dit stuk, werd gelijk geschiedenis geschreven in de turnsport. Een eerste gouden medaille op de Olympische spelen in Tokio,
op de brug met ongelijke leggers voor België door Nina Derwael. We zullen ons deze spannende finale nog lang herinneren. Ook de rest van het vrouwenteam zorgde voor heel mooie prestaties en ongelooflijke beelden waar het hele land van kon genieten. Het is een echte opsteker voor de
gymnastieksport in België, maar ook op lokaal vlak, want het is vanuit de lokale gymclubs dat dit talent zich ontwikkelt en het gymzaadje start met groeien. Het is dan ook met veel enthousiasme dat het bestuur en trainers dit nieuwe seizoen zullen inzetten en trachten om de kwaliteit hoog te houden en gymplezier aan te wakkeren voor alle leden.


Woensdag 1 september geven we de aftrap van ons nieuwe gymseizoen en begeleiden onze 50 trainers de om en bij 450 gymnasten door de volgende disciplines in ons nieuw uitgewerkt programma:
• Kidies (kleuters)
• Recreatieve gymnastiek (Gymtopia, Gymstars, Freerunning, acro, tumbling en ritmische
gymnastiek)
• Volwassenengymnastiek
• Dans
• Pre-competitieve en competitieve ploegen


Zonder twijfel voor elk wat wils.


Hoog tijd dus om er weer in te vliegen en graag verwelkom ik iedereen, nieuwe en reeds gekende gezichten op onze diverse trainingen en activiteiten.

Tot binnenkort.


Ruud Timmermans
Voorzitter Gym Haacht vzw